Популярные сообщения

понедельник, 13 января 2014 г.

Інноваційні технології на уроках художньо-естетичного циклу.

Матеріали, які будуть представлені на міській педагогічній виставці.
На допомогу вчителю пропонуються різноманітні дидактичні матеріали до уроків з художньої культури в 9 класі (17 годин на рік) за програмою Л.Масол, Н.Миропольська вид. «Перун», 2005р.
В одному файлі  зібрані всі об’єкти уроку: конспект уроку, дидактичні матеріали,  тести, аудіо, відео, що міститимуть презентації, текстові документи, посилання на інтернет-ресурси та мультимедійні файли. Все, що роками збиралося до методичної скарбнички, впорядковане і доступне для використання. Матеріали вчителя  відображаються на його комп’ютері  на інтерактивній дошці, проекторі, моніторі/телевізорі. Матеріали можна використовувати для конструювання мультимедійних уроків та  за допомогою редактора Easy School Book можна формувати електронні книжки з уроками.
Для оцінювання знань та навичок  учнів з предмету «Музичне мистецтво» 5 клас за новою програмою «Музичне мистецтво»   автор Масол  Л.
  пропонується комп’ютерне тестування за системою Шестопалова Є.А. Test W2, яке прийшло на заміну відомій системі Test-W .,
Тестування на комп’ютері  пришвидшує перевірку засвоєного матеріалу та забезпечує рівні умови для виконання тестів.  Вчитель може провести як експрес-тестування, так і самостійні та контрольні роботи. Тести можуть мати лімітований час. Такий електронний тест «закриється», як тільки пройде відведений час на його виконання. Програма автоматично «виставить» оцінки та покаже найкраще та найгірше засвоєний матеріал.

Комментариев нет:

Отправить комментарий